Майстер-клас на конференції "Мечниковські читання – 2023", 3 листопада (ВІДЕО)

Запрошуємо Вас взяти участь у Майстер-класі "Клініко-лабораторна діагностика та сучасні принципи етіотропної терапії гострих респіраторних вірусних інфекцій" (внесений до Переліку заходів БПР 2023 р. № 5506836), який відбудеться під час роботи науково-практичної конференції з міжнародною участю "Мечниковські читання – 2023" (внесена до Переліку заходів БПР 2023 р. № 5506845).


📅 Проведення заходу заплановано на 3 листопада (п’ятниця) 2023 року в онлайн-форматі.

ПРОГРАМА МАЙСТЕР-КЛАСУ

Спікер: Юрко Катерина Володимирівна, д.м.н., професорка, завідувачка кафедри Інфекційних хвороб та фтизіатрії Харківського національного медичного університету.

  • 13:00 – 13:05 - Відкриття майстер-класу
  • 13:05 – 13:40 - Клініко-лабораторна діагностика та сучасні принципи етіотропної терапії гострих респіраторних вірусних інфекцій
  • 13:40 – 13:55 - Дискусія. Відповіді на питання

ПРОГРАМА МАЙСТЕР-КЛАСУ В PDF

РЕЄСТРАЦІЯ НА МАЙСТЕР-КЛАС

📋 Участь безоплатна

❗Сертифікати учасників:

  • 5 балів БПР за умови участі у конференції
  • 10 балів БПР за умови участі у майстер-класі

Тобто, долучившись до конференції та майстер-класу, учасники отримають 2 сертифікати – на 5 та 10 балів (загалом 15 балів БПР).

РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНФЕРЕНЦІЮ

ДЕТАЛІ КОНФЕРЕНЦІЇ

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ В PDF

Умови отримання сертифікату❗

  1. Для отримання сертифіката учасника необхідно обов’язково зареєструватися, вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою, і перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються у день заходу. 
  2. Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446. 
  3. Посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍