Запрошуємо на майстер-клас 5 липня "Стримання антибіотикорезистентності в Україні. Як впроваджувати СОП та інфекційний контроль в лікарнях"

📢 Згідно наказу МОЗ №1614 у 2024 році у всіх лікарнях України буде функціонувати відділ інфекційного контролю (ВІК), головною задачею якого є адміністрування антибіотиків та раціональне їх використання за показаннями, що є запорукою стримання антибіотикорезистентності.

🌍 Антибіотикорезистентність - найбільша загроза охорони здоров’я в 21 столітті.

Це пов’язано з багатьма факторами, в першу чергу - це безконтрольне призначення антибіотиків, що напряму "тренує" мікроорганізми та призводить до антибіотикорезистентності.

Ще з 2021 року в Україні почали створювати ВІК і на шляху до злагодженої роботи нового відділення в лікарнях - часто виникають складнощі та невирішені питання.

Тож, запрошуємо на майстер-клас, який присвячений раціональній антибіотикотерапії, створенню СОП-ів, законодавчій та юридичній базі у питаннях адміністрування антибіотиків в лікарні.

Майстер-клас внесено в реєстр заходів для БПР та передбачає отримання сертифікату на 10 балів.

🎓 На Вас чекають цікаві доповіді та онлайн-дискусія, де буде можливість задати запитання та одразу отримати відповідь від спікерів.

Для кого: анестезіологи, хірурги, судинні хірурги, проктологи, нейрохірурги, ортопед-травматологи, отоларингологи, пульмонологи, інфекціоністи, акушери-гінекологи, урологи, нефрологи.

🕐 Старт о 14:00 

🔥 Участь безоплатна

🌐 Онлайн-трансляція з можливістю отримати відповіді на питання. 

❗📝 Реєстрація обов’язкова для отримання посилання на трансляцію та сертифікату (10 балів БПР).

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Зверніть увагу! Щоб отримати сертифікат, під час реєстрації (в т.ч. по швидкій реєстрації) слід обов’язково вказувати Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою!

🎓 ПРОГРАМА:

  • 14.00 - 14.10 ➡ Відкриття
  • 14.10 - 14.40 ➡ "Інфекційний контроль. Хто, коли, навіщо?" - Анна Мочан, епідеміолог, експерт NEGIC, заступник медичного директора з ІК, ДУ "Інститут нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова"
  • 14.40 - 15.10 ➡ "Правова система координат для закладу охорони здоров’я у сфері інфекційного контролю" - Сенюта Ірина Ярославівна - доктор юридичних наук, професор, зав. кафедри медичного права факультету післядипломної освіти ЛНМУ ім. Д. Галицького, голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України, керуючий партнер адвокатського об'єднання "MedLex", член Правління Європейської асоціації медичного права
  • 15.10 - 15.40 ➡ "Практичний кейс впровадження інфекційного контролю та створення СОП в лікарні" - Бєлка Катерина Юріївна - лікар анестезіолог, к.м.н., доцент кафедри хірургії, анестезіології та ІТ ПДО НМУ ім. О.О. Богомольця
  • 15.40 - 16.10 ➡ Стандартна операційна процедура (СОП): успішні знахідки і невирішені питання на прикладі СОПу, який складено відповідно до рекомендацій ВООЗ - Березняков Ігор Геннадійович, д.м.н., професор, президент ГО "Українська асоціація за доцільне використання антибіотиків"
  • 16.10 - 16.40 ➡ "Практичний кейс адміністрування антимікробних препаратів" - Лапін Ростислав Миколайович, лікар-епідеміолог, КНП "Тернопільська обласна клінічна лікарня" ТОР, керівник відділу з інфекційного контролю
  • 16.40 - 17.10 ➡ Панельна дискусія
  • 17.10 - 17.30 ➡ Закриття. Резолюція

Переглянути або завантажити програму в PDF

ЗАДАТИ ПИТАННЯ ДОПОВІДАЧУ

Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00) 

Умови отримання сертифікату❗

  1. Для отримання сертифіката учасника необхідно обов’язково зареєструватися, вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою, і перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються у день заходу. 
  2. Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446. 
  3. Посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал - він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍