Провідні спеціалісти акушерської секції розкажуть про найскладніші випадки ведення вагітності та пологів

12 та 13 жовтня на IV Міжнародному конгресі з інфузійної терапії в акушерській секції вітчизняні та іноземні доповідачі обговорять клінічні випадки ускладненого перебігу вагітності – від формування і планування, до етапу ведення пологів. 

Науковці розкажуть про стани вагітних в першому триместрі та розберуть загрозливі стани, які зустрічаються безпосередньо перед пологами в третьому триместрі. Будуть розібрані критичні ситуації при акушерських кровотечах.

Крім того, спеціалісти нададуть клінічні рекомендації ведення пологів: обструктивних, з тривалим безводним періодом.

В акушерській секції візьме участь професор акушерства та гінекології, директор перинатального центру з м. Цюрих (Швейцарія) – Крістіан Брейман.

Також своїм досвідом поділяться колеги з Узбекистану: проф. Каримов А.Х., проф. Ешимбетова Г.З. та проф. Кім Єн-Дин Данханович.

Природні пологи чи кесарський розтин, а також актуальні питання гінекології

13 жовтня спеціалісти акушерської секції продовжать лекції, присвячені природним пологам та пологам з кесарським розтином. Провідні гінекологи зупиняться на обговоренні гінекологічних станів, випадків гінекологічної ендокринології та патології шийки матки з метою пролонгації репродуктивного періоду жінки.

Нагадаємо, в умовах пандемії IV Міжнародний конгрес з інфузійної терапії вперше відбудеться онлайн. На Конгрес буде залучено понад 20 тисяч учасників. Цьогорічний захід обіцяє стати наймасштабнішим для медичної спільноти України!