Запрошуємо 21 червня на телеміст "Потенціюй інфузійну терапію: тандем анестезіолога та хірурга в лікуванні хірургічних інфекцій"

🚨️ Проведення інфузійної терапії в периопераційному періоді - одне з найбільш дискусійних питань в анестезіології та хірургії. Адже в першу чергу, це стосується безпечної підтримки життєво важливих функцій організму та швидкості відновлення пацієнта.

🤔 Побутує думка, що волемічною підтримкою повинен займатись лише лікар-анестезіолог. Проте наскільки це твердження відповідає ефективній моделі ведення пацієнта в периопераційному періоді? Є думки та міфи, а є факти, міжнародні дослідження та локальні протоколи, які їх підтверджують або спростовують. Тож, запрошуємо на телеміст, який присвячений ролі інфузійної терапії в лікуванні хірургічних інфекцій та участі в ній анестезіолога та хірурга.

📌 21 червня (середа, 13:00) станьте учасником телемосту "Потенціюй інфузійну терапію: тандем анестезіолога та хірурга в лікуванні хірургічних інфекцій".

Дізнайтесь більше про 👇 

  • ➡ Які складові успішного лікування пацієнтів з гнійно-запальними захворюваннями?
  • ➡ Як уникнути перевантаження рідиною в периопераційному періоді?
  • ➡ Яка тактика проведення інфузійної терапії зі сторони хірурга?
  • ➡ Практичні рекомендації щодо підсилення стандартної схеми волемічної підтримки та підбір оптимальної дози.

На Вас чекає онлайн-дискусія хірурга і анестезіолога щодо ефективних схем ресусцитації та підтримки нормоволемії у пацієнтів з гнійно-запальними захворюваннями, практичні кейси, клінічні рекомендації та відповіді на запитання!

Для кого: анестезіологи, хірурги, проктологи, нейрохірурги, судинні хірурги, ортопед-травматологи.

🕐 Старт о 13:00 

🔥 Участь безоплатна

🌐 Онлайн-трансляція з можливістю отримати відповіді на питання. 

❗📝 Реєстрація обов’язкова для отримання посилання на трансляцію та сертифікату (5 балів БПР).

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Зверніть увагу! Щоб отримати сертифікат, під час реєстрації (в т.ч. по швидкій реєстрації) слід обов’язково вказувати Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою!

🎓 ПРОГРАМА:

13.00 – 13.10 ➡ Відкриття конференції

13.10 – 13.40 ➡ Складові успішного лікування пацієнтів з перитонітом. Погляд хірурга

  • Фелештинський Я.П.
  • д.мед.н., професор, заслужений лікар України, завідувач кафедри хірургії і проктології НУОЗ України ім. П.Л. Шупика

13.40 – 14.10 ➡ Моніторинг волемічного статусу та інфузійна терапія критичних хворих

  • Кучин Ю.Л.
  • д.мед.н., професор кафедри хірургії, анестезіології та інтенсивної терапії Інституту післядипломної освіти НМУ ім. О.О. Богомольця, Заслужений лікар України, член-кореспондент НАМН України, ректор Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця

14.10 – 14.40 ➡ Післяопераційне відновлення пацієнтів із гнійно-запальними захворюваннями у хірургічному відділенні: роль інфузійної терапії

  • Миргородський Д.С.
  • к.мед.н., доцент кафедри хірургії з курсом невідкладної та судинної хірургії НМУ ім. О.О. Богомольця, Президент ГО "Українська академія хірургії", дійсний член Європейської асоціації судинних хірургів ESVS

14.40 – 15.10 ➡ Підсилення інфузійної терапії пацієнтів з гнійно-запальними захворюваннями. Акценти від анестезіолога

  • Лісний І.І.
  • д.мед.н., професор, завідувач науково-дослідного відділення анестезіології та інтенсивної терапії Національного інституту раку

15.10 – 15.25 ➡ Панельна дискусія

15.25 – 15.40 ➡ Закриття конференції. Резолюція

Переглянути або завантажити програму в PDF

ЗАДАТИ ПИТАННЯ ДОПОВІДАЧУ

Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00) 

Умови отримання сертифікату❗

  1. Для отримання сертифіката учасника необхідно обов’язково зареєструватися, вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою, і перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються у день заходу. 
  2. Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446. 
  3. Посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍