Запрошуємо 11 травня на онлайн-телеконференцію "Ропістезія - епідуральне знеболення пологів"

Знеболення пологів - одне з найбільш дискусійних питань в акушерстві та анестезіології. Адже воно стосується безпеки та комфорту для матері та дитини.

Є думки, є міфи, а є міжнародні дослідження та протоколи, які їх підтверджують або спростовують. Тож, запрошуємо на телеміст, який присвячений темі знеболення пологів, де піднімуться всі дискусійні теми та обговорення імплементації міжнародної практики в акушерство та анестезіологію в Україні. 

📌 11 травня (четвер, о 14:00) станьте учасником телемосту "Ропістезія - епідуральне знеболення пологів". 

Дізнайтесь більше про 👇 

  • ➡ Страхи вагітних жінок перед пологами. Як акушер-гінеколог може психологічно налаштувати жінку на комфортні пологи з урахуванням психо-емоційного статусу вагітної?
  • ➡ Як уникнути моторного блоку при тривалій епідуральній аналгезії? 
  • ➡ Яка тактика ведення пологів з епідуральним знеболенням без моторного блоку?
  • ➡ Практичні рекомендації вибору анестетика та підбір дози для епідурального знеболення.

На Вас чекає онлайн-дискусія акушера-гінеколога й анестезіолога щодо методик знеболення пологів, практичні кейси, клінічні рекомендації і відповіді на запитання!

Для кого: акушери-гінекологи, анестезіологи, акушерські анестезіологи.

🕑 Старт о 14:00

🔥 Участь безоплатна

🌐 Онлайн-трансляція з можливістю отримати відповіді на питання.

❗📝 Реєстрація обов’язкова для отримання посилання на трансляцію та сертифікату (5 балів БПР). 

Якщо серед Ваших колег є ті, кому цікава тема знеболення пологів – запросіть їх на телеміст. Бо кожна жінка має право на знеболення та заслуговує на комфортні пологи. Будемо Вам дуже вдячні ❤️ 

РЕЄСТРАЦІЯ

Зверніть увагу! Щоб отримати сертифікат, під час реєстрації (в т.ч. по швидкій реєстрації) слід обов’язково вказувати Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою!

🎓 ПРОГРАМА:

➡ 14.10 – 14.40 Психологічна підготовка вагітних до пологів: як знизити рівень тривоги та страху 

  • Чуба Олександра Євгеніївна
  • Практичний психолог Обласного перинатального центру м. Вінниці, Кандидат психологічних наук

➡ 14.40 – 15.10 Місце ропістезії в сучасному нейроаксіальному знеболенні пологів

  • Ткаченко Руслан Опанасович
  • Д.мед.н., професор, зав. курсом акушерської реанімації НУОЗУ ім. П.Л. Шупика, президент Асоціації акушерських анестезіологів України, експерт МОЗ України, Заслужений лікар України (Київ)

➡ 15.10 – 15.40 Доказовість і міфи епідурального знеболення пологів 

  • Назаренко Лариса Григорівна
  • Д.мед.н., професор кафедри акушерства та гінекології №3 ХНМУ, директор КНП міський клінічний пологовий будинок №6 Харківської міської ради

➡ 15.40 – 16.00 Маршрут пацієнтки з епідуральною аналгезією в пологах

  • Титаренко Наталія Василівна
  • К.мед.н., лікар-анестезіолог Вінницького обласного перинатального центру КНП "ВОКЛ ім. М.І. Пирогова ВОР", доцент кафедри анестезіології, інтенсивної терапії та МНС ВНМУ ім. М.І. Пирогова (Вінниця)

➡ 16.00 – 16.30 Ведення знеболених фізіологічних пологів

  • Степанчак Михайло Йосипович
  • Завідувач відділення екстрагенітальних захворювань та акушерської патології Львівського обласного клінічного перинатального центру, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА з питань акушерства та гінекології (Львів)

Переглянути або завантажити програму в PDF

ЗАДАТИ ПИТАННЯ ДОПОВІДАЧУ

Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00) 

Умови отримання сертифікату❗

  1. Для отримання сертифіката учасника необхідно обов’язково зареєструватися, вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою, і перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються у день заходу. 
  2. Сертифікат дає право на нарахування 5 балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446. 
  3. Посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍