Відео всіх доповідей з онлайн-телемосту "Захисти нейроваскулярний юніт у пацієнтів з ЧМТ – візьми курс на відновлення!"

Всі відеозаписи доповідей з онлайн-телемосту "Захисти нейроваскулярний юніт у пацієнтів з ЧМТ – візьми курс на відновлення!", який відбувся 28-го березня 2023 р., вже доступні до перегляду на офіційному YouTube-каналі Конгресу з інфузійної терапії.

🎬 Відеозапис усього телемосту (для зручності використовуйте таймкоди, які додані в описі до відео):


Або ж оберіть одну з доповідей, яку не встигли переглянути 👇

🎬 Захист нейроваскулярного юніту у пацієнтів з ЧМТ – єдиний підхід до здоров’я мозку. Досвід лікаря-практика

  • Селюк Ольга Вікторівна
  • Лікар-невропатолог, старший викладач кафедри військової загальної практики – сімейної медицини Української військово-медичної академії, підполковник медичної служби (Київ)


🎬 Хронологія розвитку черепно-мозкової травми: важливі аспекти надання медичної допомоги від старту лікування до реабілітації. Практичні порада лікаря ВРІТ

  • Кобеляцький Юрій Юрійович
  • Д.мед.н., професор, завідувач кафедрою анестезіології та інтенсивної терапії Дніпровського державного медичного університету (Дніпро)


🎬 Захист мозку при бойових травматичних пошкодженнях

  • Дзяк Людмила Антонівна
  • Член-кореспондент НАМН України, професор, завідувач кафедри неврології та нейрохірургії Дніпровського державного медичного університету (Дніпро)


🎬 Застосування патогенетичної схеми лікування ЧМТ: огляд клінічних випадків

  • Шкробот Світлана Іванівна
  • Д.мед.н., завідувач кафедри неврології, психіатрії, наркології та медичної психології Тернопільського національного медичного університету (Тернопіль)


🎬 ЧМТ – не ізольована подія, а стан, що розвивається в декілька етапів: ключові аспекти реабілітації пацієнтів. Огляд клінічних випадків

  • Капітанчук Ірина Володимирівна
  • Завідувач неврологічним відділенням, лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії, спеціаліст з фізичної та реабілітаційної медицини, а також з рефлексотерапії (Вінниця)


🎬 Підведення підсумків телемосту. Зачитування резолюції


❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍