Відео всіх доповідей з майстер-класу "Стримання антибіотикорезистентності в Україні. Як впроваджувати СОП та інфекційний контроль в лікарнях"

Всі відеозаписи доповідей з майстер-класу "Стримання антибіотикорезистентності в Україні. Як впроваджувати СОП та інфекційний контроль в лікарнях", який відбувся 5-го липня 2023 р., вже доступні до перегляду на офіційному YouTube-каналі Конгресу з інфузійної терапії.

Документ СОП 2023

🎬 Відеозапис усього майстер-класу (для зручності використовуйте таймкоди, які додані в описі до відео): 


Або ж оберіть одну з доповідей, яку не встигли переглянути 👇

🎬 "Інфекційний контроль. Хто, коли, навіщо?" - Анна Мочан, епідеміолог, експерт NEGIC, заступник медичного директора з ІК, ДУ "Інститут нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова"


🎬 "Правова система координат для закладу охорони здоров’я у сфері інфекційного контролю" - Сенюта Ірина Ярославівна - доктор юридичних наук, професор, зав. кафедри медичного права факультету післядипломної освіти ЛНМУ ім. Д. Галицького, голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України, керуючий партнер адвокатського об'єднання "MedLex", член Правління Європейської асоціації медичного права


🎬 "Практичний кейс впровадження інфекційного контролю та створення СОП в лікарні" - Бєлка Катерина Юріївна - лікар анестезіолог, к.м.н., доцент кафедри хірургії, анестезіології та ІТ ПДО НМУ ім. О.О. Богомольця


🎬 Стандартна операційна процедура (СОП): успішні знахідки і невирішені питання на прикладі СОПу, який складено відповідно до рекомендацій ВООЗ - Березняков Ігор Геннадійович, д.м.н., професор, президент ГО "Українська асоціація за доцільне використання антибіотиків"


🎬 "Практичний кейс адміністрування антимікробних препаратів" - Лапін Ростислав Миколайович, лікар-епідеміолог, КНП "Тернопільська обласна клінічна лікарня" ТОР, керівник відділу з інфекційного контролю


🎬 Панельна дискусія


🎬 Підведення підсумків майстер-класу. Зачитування резолюції


❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍