Телеміст «Респіраторні захворювання лікуй респіраторно – чи все так однозначно, як здається?»

Останні два роки СОVID-19 залишає величезний відбиток для всієї цивілізації. Лікарі зосереджені на питаннях діагностики та лікуванні коронавірусу. Нерідко це призводить до зниження уваги дітям із повторними епізодами ГРВІ, які складають превалюючу кількість звернень до лікарів первинної медичної ланки в осінньо-зимовий період.

Терапевтичні підходи для лікування гострих респіраторних вірусних інфекцій знайомі кожному лікарю, але чи все так однозначно як здається? 

Значної уваги заслуговує пошук нових підходів та нових рішень у існуючих для підвищення ефективності терапії та покращення якості життя пацієнтів з патологією захворювань органів дихання. 

Долучайтеся до найактуальнішого в цей осінній період онлайн-телемосту «Респіраторні захворювання лікуй респіраторно – чи все так однозначно, як здається?». 

30 вересня, 2021 (четвер)

Час проведення: з 13:00 до 16:30.

  • ✉ Сертифікат 5 балів БПР
  • 🌏 Міждисциплінарний формат
  • 👍 Клінічні випадки
  • ❓ У Вас буде можливість задавати питання спікерам!
  • 🔥 Понад 3 годин цікавого та мега корисного контенту
  • 👥 Щоб взяти участь у масштабному заході потрібно обов’язково зареєструватися

Ці актуальні питання ми обговоримо під час онлайн-телемосту:

  1. Роль інгібіції протеолізу в лікуванні ГРВІ
  2. Використання інгаляційних стероїдів з метою зниження ризику госпіталізації при СOVID-19
  3. Якою має бути сучасна іригаційно-елімінаційна допомога? 
  4. Рекурентні обструктивні бронхіти у дітей – погляд дитячого пульмонолога на дискусійні питання термінології, диференційної діагностики та лікування

Спеціально для цього ми зібрали провідну команду практикуючих експертів з алергології, отоларингології та педіатрії.

Зареєструватися

Організатори телемосту: 

  • Асоціація фтизіатрів і пульмонологів України 
  • Асоціація інтенсивного лікування інфекційних захворювань INCURE 

Інформаційний партнер – журнал «Астма та алергія».

Програма: 

  • 13.00 - 13.10 - Вступне слово 
  • 13.10 - 13.30 - Респіраторний цитопротектор ектоін в сучасному менеджменті захворювань органів дихання (Бекетова Галина Володимирівна, д.м.н. професор, член-кореспондент НАМН України, завідувач кафедри дитячих і підліткових захворювань НУОЗУ ім. П.Л. Шупика, заслужений лікар України, голова асоціації педіатрів м. Києва)
  • 13.30 - 14.00 - Профілактика та лікування респіраторних вірусних інфекцій: роль інгібіції протеолізу (Хайтович Микола Валентинович, д.м.н., професор, завідувач кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації НМУ) 
  • 14.00 - 14.30 - Дії лікаря з метою зниження госпіталізації при COVID-19 (Конопкіна Людмила Іванівна, д.м.н., професор, завідувач кафедри внутрішньої медицини №1 Дніпровського державного медичного університету) 
  • 14.30 - 15.00 - Рекурентні обструктивні бронхіти у дітей – погляд дитячого пульмонолога на дискусійні питання термінології, диференційної діагностики та лікування (Ільченко Світлана Іванівна, д.м.н., професор, завідувач кафедри пропедевтики дитячих хвороб Дніпровського державного медичного університету) 
  • 15.00 - 15.30 - Бронхіти у дітей. Доказова медицина і реальна клінічна практика (Березна Тамара Григорівна, к.м.н., доцент кафедри дитячих хвороб ПО Івано-Франківского національного медичного університету) 
  • 15.30 - 16.00 - Сучасна діагностика та лікування хвороб аденоїдів (Федір Богданович Юрочко, Головний дитячий оториноларинголог ДОЗ Львівської ОДА, віце-президент Асоціації дитячих оториноларингологів України) 
  • 16.00 - 16.30 - Алергічний риніт, як бар'єрне захворювання респіраторного епітелію (Уманець Тетяна Рудольфівна, д.м.н., професор, президент АДАУ, експерт МОЗ України, головний науковий співробітник відділення захворювань органів дихання та респіраторних алергозів у дітей ДУ «Інститут педіатрії, акушерства та гінекології ім. академіка О.М. Лук'янової НАМН України») 

Переглянути або завантажити програму в PDF 

Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00)

Умови отримання сертифіката❗

  1. Для отримання сертифіката учасника необхідно обов’язково зареєструватися і перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються у день заходу.
  2. Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446.
  3. Посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку «Спам», «Реклама», «Промоакції»).

❗ Рекомендуємо підписатися на наш YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини.  

Реєструвалися на наші заходи раніше? 

Підпишіться на VIBER-ВOT «Infusiontherapy» – отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії! Для початку роботи в чат-боті, надішліть будь-яке повідомлення після підписки.