Розпочалась реєстрація на IV Міжнародний конгрес з інфузійної терапії!

Шановні колеги!

Стартувала реєстрація на IV Міжнародний конгрес з інфузійної терапії, який відбудеться 12-13 жовтня 2020 р.

З огляду на епідеміологічну ситуацію, оргкомітет Конгресу за погодженням з МОЗ України прийняв рішення про проведення заходу в режимі ON-LINE.

Міжнародний конгрес з інфузійної терапії – найбільший мультидисциплінарний конгрес, присвячений питанням інфузійної терапії в усіх сферах медицини.

З 2008 року конгрес проходить в Україні кожні 4 роки, залучаючи провідних спікерів та учасників з різних країн світу. 

У роботі Конгресу будуть представлені презентації та дискусії, в яких візьмуть участь відомі вчені та практики як України, так і зарубіжних країн, зокрема, Великобританії, Швейцарії, Данії, Бельгії, Франції, Німеччини, Швеції, Словаччини тощо.

Цього року організатори не тільки адаптували звичний формат проведення Конгресу, а й створили окремі тематичні секції, які транслюватимуться паралельно. У програмі Конгресу передбачені робота секцій анестезіологів, хірургів, акушер-гінекологів, терапевтів, пульмонологів, онкологів. Планується робота окремої секції для медичних сестер

В рамках роботи секцій будуть сформовані тематичні блоки (перегляньте наукові тематики). 

Кожен учасник матиме можливість обрати цікаві йому тематичні блоки та сформувати свою персоніфіковану програму. Це унікальне рішення для ознайомлення з найбільш релевантним контентом, яке трансформує звичне уявлення про онлайн-конференції.

Участь у IV-му Міжнародному конгресі з інфузійної терапії БЕЗКОШТОВНА.

Зареєструватися можна за посиланням, або ж просканувавши смартфоном QR-код вайбер-бота (при перегляді з комп’ютера). Рекомендуємо приєднатися до чат-бота, який супроводжуватиме Вас до самого заходу та надаватиме актуальну та важливу інформацію. 

1a2f7b3f67d74db68c78eec40a5c3f4b.png

Учасники конгресу отримають електронні сертифікати з 10 балами, а учасники, що братимуть участь у поcтерній сесії – 20 балів, що враховуватимуться при атестації на присвоєння (підтвердження) лікарської категорії відповідно до наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446 «Професійний розвиток за дистанційною формою навчання з використанням електронних навчальних ресурсів» – 1 бал за 2 години.

Долучайтеся та ставайте учасниками найбільш очікуваного заходу, а також слідкуйте за новинами та фейсбук сторінці Конгресу.