📢 RESPIRATORIUM – другий курс школи експертів небулайзерної терапії в Україні! (21 вересня, 19 жовтня)

👉 Команда Міжнародного конгресу з інфузійної терапії радо анонсує другий курс RESPIRATORIUM, присвячений респіраторному лікуванню респіраторних захворювань!

💡 Небулайзерну терапію, як метод доставки ліків, широко використовують при захворюваннях дихальної системи, завдяки її ефективності, безпечності та фізіологічності.

Один із головних аспектів, що робить інгаляційний шлях уведення фізіологічним, полягає в його здатності доставляти лікарські препарати туди, куди потрібно, – у вогнище патологічного процесу. Інгаляція забезпечує пряме введення лікарських речовин у легені, де вони можуть взаємодіяти зі шкідливими агентами, усувати запалення, полегшувати виділення слизу та поліпшувати дихання. 

Окрім того доставка ліків за допомогою небулайзера мінімізує системні побічні ефекти, пов’язані з оральними або ін’єкційними методами лікування.

На курсі RESPIRATORIUM

1. Ви дізнаєтесь:

  • ✅ Кому варто обрати небулайзерну терапію?
  • ✅ Яким має бути розчин для інгаляції?
  • ✅ Як ефективність методу залежить від техніки інгаляції?

2. Ви отримаєте:

  • ✅ Нові знання в діагностиці та лікуванні захворювань дихальних шляхів.
  • ✅ Можливість поспілкуватись зі спікерами в прямому ефірі.
  • ✅ Індивідуальний доступ до записів лекцій для подальшого вивчення.

📅 1 блок – 21.09.2023 р.

📅 2 блок – 19.10.2023 р. 

🕜 Час початку: 15:00

💻 Формат: онлайн

🏆 Сертифікат: 10 балів БПР

До зустрічі на RESPIRATORIUM! 💨🌬️

Зверніть увагу! Щоб отримати сертифікат, під час реєстрації (в т.ч. по швидкій реєстрації) слід обов’язково вказувати Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою!

Переглянути або завантажити програму в PDF

Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00) 

Умови отримання сертифікату❗

  1. Для отримання сертифіката учасника необхідно обов’язково зареєструватися, вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою, і перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються у день заходу. 
  2. Сертифікат дає право на нарахування 10 балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446. 
  3. Посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍