6 листопада - майстер-клас "Епідеміологія та причини гострих порушень мозкового кровообігу" з циклу "Інсульт від А до Я" від Школи інсультології

В Україні та світі зберігається тривалий тренд зростання кількості випадків інсульту серед різних вікових груп, включаючи молодь. Найбільш вражаюче те, що інсульт молодшає, а важкість наслідків може бути руйнівною для життя пацієнтів і їх сімей.🤔

Цикл майстер-класів "Інсульт від А до Я" спрямований на підвищення обізнаності та розуміння інсульту серед наших учасників, а також надання актуальної і надійної інформації щодо його попередження та лікування.

👉 Запрошуємо вас на перший блок з циклу Школи інсультології "Інсульт від А до Я", де ми актуалізуєм інформацію про інсульт, який залишається однією з найважливіших медичних проблем сучасності. Майстер-клас відбудеться 6 листопада 2023 року (понеділок) о 16:00. 

⭐️ Професор Орос Михайло Михайлович, провідний експерт в галузі неврології та нейронауки, проведе перший блок майстер-класу на тему "Епідеміологія та причини гострих порушень мозкового кровообігу". В рамках цього блоку ви дізнатися більше про ризики інсульту, ознаки та симптоми, сучасні методи діагностики та лікування, а також як зменшити його вплив на життя пацієнта. 

Загалом в рамках циклу онлайн майстер-класів буде проведено 8 блоків навчання, які допоможуть вам розширити свої знання та практичні навички у цій області. За кожен майстер-клас лікар-учасник отримає сертифікат на 10 балів БПР відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446. Для отримання сертифікату потрібно буде пройти коротке тестування в кінці майстер-класу.

Окрім того, в рамках заходу буде можливість поспілкуватися з професором та поставити йому запитання. Професор Орос М.М. на клінічних випадках буде розкривати тему та надавати практичні поради.

💙💛 Участь у майстер-класі безоплатна!

Не пропустіть цю унікальну можливість покращити свої знання та навички у сфері практичної неврології. Зареєструйтесь на майстер-клас з циклу "Інсульт від А до Я" вже сьогодні! 🔥

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Обов’язкові умови отримання сертифікату*❗

  1. Необхідно зареєструватися на захід (в т.ч. по швидкій реєстрації), вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою.
  2. У день заходу перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються в той же день.
  3. Пройти тестування. Посилання на тест надається під час заходу та додатково надсилається на e-mail адресу учасникам, які долучились до онлайн-трансляції. Прохідний рівень – не менше 85 балів.
  4. Після опрацювання результатів тестування посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

* Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446.

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓ 

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії! 

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍