23 листопада пройде 2-й майстер-клас "Мозковий інсульт: навчання по інсультних шкалах"

🧠 Мозковий інсульт – це стан загрози життю, тому вимагає швидкої діагностики й негайного застосування відповідного лікування. 

😮 За кожну хвилину зволікання мозок втрачає близько 2 мільйонів клітин, загибель яких може виявитися непоправною. 80% наслідків після інсульту можна запобігти якщо провести вчасну та якісну оцінку стану хворого по основних інструментах невролога – інсультних шкалах❗ 

▶ ️Навчання по інсультних шкалах може стати ключем до швидкої та ефективної допомоги пацієнтам з гострим ішемічним інсультом. Протягом майстер-класу ви не лише зрозумієте важливість інсультних шкал, але й навчитесь з їхньою допомогою оперативно реагувати на сигнали небезпеки, щоб запобігти небажаних наслідків інвалідизації та летальних випадків. 

👉 Запрошуємо Вас на другий майстер-клас з циклу Школи інсультології "Інсульт від А до Я", де ми актуалізуємо інформацію про якісну оцінку стану пацієнта та оцінку ефективності терапії, яка залишається однією з найважливіших медичних проблем в інсультології. 

Майстер-клас відбудеться 23 листопада 2023 року (четвер) о 16:00. 

⭐️ К.м.н. Лебединець Дмитро Володимирович, член робочих груп МОЗ та НСЗУ, член правління ГО "Українське товариство інсультної медицини", керівник інсультного центру клінічної лікарні "Феофанія", провідний експерт в галузі в інсультології, проведе другий майстер-клас на тему "Мозковий інсульт: навчання по інсультних шкалах".

💡Під час майстер-класу Дмитро Володимирович розглядатиме актуальні питання, які стосуються інсультних шкал:  

  • 👩‍⚕️Визначення ступеня тяжкості інсульту: інсультні шкали допомагають визначити рівень важкості порушень, що виникають внаслідок інсульту, що є важливим фактором для подальшого планування лікування та реабілітації. 
  • 👩‍⚕️Оцінка функцій мозку: інсультні шкали дозволяють систематично оцінювати різні аспекти функцій мозку, такі як: моторика, чутливість, мовлення та інші, що допомагає у точному визначенні потреб пацієнта. 
  • 👩‍⚕️Визначення прогнозу та планування лікування: оцінка за інсультними шкалами допомагає лікарям визначити прогноз розвитку пацієнта та ефективно планувати індивідуальне лікування, враховуючи конкретні потреби та можливості. 
  • 👩‍⚕️Моніторинг динаміки відновлення: інсультні шкали використовуються для постійного моніторингу динаміки відновлення пацієнта, дозволяючи адаптувати та коригувати лікування в залежності від досягнутого прогресу. 
  • 👩‍⚕️Стандартизація оцінки стану: використання інсультних шкал допомагає у стандартизації процесу оцінки стану пацієнтів, що є важливим для об'єктивного порівняння результатів та прийняття науково обґрунтованих рішень.

Загалом в рамках циклу онлайн майстер-класів буде проведено 8 блоків навчання, які допоможуть вам розширити свої знання та практичні навички у цій області. За кожен майстер-клас лікар-учасник отримає сертифікат на 10 балів БПР відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446. Для отримання сертифікату потрібно буде пройти коротке тестування в кінці майстер-класу. 

Окрім того, в рамках заходу буде можливість поспілкуватися з експертом та поставити йому запитання. К.м.н. Лебединець Д.В. на клінічних випадках буде розкривати тему та надавати практичні поради. 

💙💛 Участь у майстер-класі безоплатна! 

Не пропустіть цю унікальну можливість покращити свої знання та навички у сфері практичної неврології. Зареєструйтесь на майстер-клас з циклу "Інсульт від А до Я" вже сьогодні! 🔥 

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Обов’язкові умови отримання сертифікату*❗ 

  1. Необхідно зареєструватися на захід (в т.ч. по швидкій реєстрації), вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою. 
  2. У день заходу перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються в той же день. 
  3. Пройти тестування. Посилання на тест надається під час заходу та додатково надсилається на e-mail адресу учасникам, які долучились до онлайн-трансляції. Прохідний рівень – не менше 85 балів. 
  4. Після опрацювання результатів тестування посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

* Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446. 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини.

Реєструвалися на наші заходи раніше❓  

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!  

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍