19 вересня – Телеміст "Респіраторні захворювання – лікуй респіраторно. Обережно, FLiRT. Виклики нового епідемічного сезону 2024-2025"

З наближенням нового епідемічного ✴️ сезону важливо підготуватись до можливих респіраторних загроз. Той, хто готується завчасно, завжди зустрічає виклики з упевненістю і спокоєм. Запрошуємо долучитись 19 вересня 2024 р. до телемосту "Респіраторні захворювання – лікуй респіраторно. Обережно FLiRT. Виклики нового епідемічного сезону 2024-2025". 

☝️ За даними Центру громадського здоров'я, захворюваність на COVID-19 за перше півріччя 2024 року, порівняно з цим періодом у 2023 році, зменшилась в 4,6 разів. Однак із червня спостерігається значне зростання захворюваності і вже у липні зареєстрували випадки нового субваріанту коронавірусу Omicron під назвою FLiRT.

🌍 Світ продовжує жити у періоді постпандемії, де уроки минулого не можуть бути забуті. Наша готовність швидко реагувати на будь-які зміни – це наша відповідальність і турбота один про одного, щоб створити майбутнє, в якому здоров’я буде на першому місці🏆

🍂 19 вересня, в рамках телемосту "Респіраторні захворювання – лікуй респіраторно. Обережно, FLiRT. Виклики нового епідемічного сезону 2024-2025", провідні 💎 лікарі України обговорюватимуть тонкощі лікування пацієнтів з ГРІ: 

  • Нові варіанти вірусу 🔍 COVID-19 – в чому небезпека? 
  • Вірусне навантаження та його роль у прогресуванні респіраторної хвороби. 
  • Мукоактивна терапія у дітей. 
  • Профілактика гострого середнього отиту 👂 у дітей.
  • Обґрунтування респіраторної цитопротекції 🔅 при бронхіальній астмі у дітей, дані нового дослідження. 
  • Регідратація при вірусній лихоманці 🍶 

💻 Онлайн-формат (YouTube) 

🕐 Час проведення: з 13:00 до 16:45 

💰 Участь безоплатна

🎁 Серед учасників розігруватимемо призи. 

Реєстрація

Програма

13:00 - 13:15 - Вступ

13:15 - 14:00 - Епідемічний сезон: нові виклики та шляхи їх вирішення

  • Голубовська Ольга Анатоліївна, д.м.н., професор, Заслужений лікар України, завідувач кафедри інфекційних хвороб НМУ ім. О.О. Богомольця, президент Громадської організації "Всеукраїнська асоціація інфекціоністів"

14:00 - 14:30 - Профілактика гострого середнього отиту у дітей

  • Терещенко Жанна Анатоліївна, к.м.н., доцент кафедри отоларингології НМУ ім. О.О. Богомольця, лікар отоларинголог

14:30 - 15:00 - Мукоактивна терапія у дітей

  • Речкіна Олена Олександрівна, д.м.н., завідуюча відділенням дитячої пульмонології та алергології ДУ "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського НАМН України"

15:00 - 15:30 - Загострення бронхіальної астми: алгоритми діагностики та невідкладної допомоги

  • Ільченко Світлана Іванівна, к.м.н., доцентка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, лікар пульмонолог

15:30 - 16:00 - Респіраторний епітелій як ключова мішень запального процесу різної етіології

  • Колоскова Олена Костянтинівна, д.м.н., професор, завідуюча кафедри педіатрії та інфекційних дитячих хвороб Буковинського державного медичного університету

16:00 - 16:30 - Регідратація при вірусній лихоманці

  • Охотнікова Олена Миколаївна, д.м.н., професор, завідуюча кафедри педіатрії №1 Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика

16:30 - 16:45 - Розіграш призів

Переглянути або завантажити програму в PDF

З нетерпінням чекаємо зустрічі 💙💛 


Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00) 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!