19 червня пройде сьомий, заключний вебінар "Епілепсія та когнітивні зміни особистості" з циклу "Синаптичний сплеск" від Школи когнітивних порушень

Когнітивні зміни у людей з епілепсією можуть включати проблеми з пам'яттю, концентрацією, мовленням та виконавчими функціями. Ці зміни можуть бути наслідком самого захворювання, а також можуть бути спричинені приступами та лікуванням протиепілептичними препаратами.

Хоча епілепсія і когнітивні зміни особистості можуть бути викликом для тих, хто живе з цими станами, важливо пам'ятати, що існують методи лікування та підтримки, які можуть допомогти управляти цими симптомами та поліпшити якість життя пацієнтів🤔

👉 Запрошуємо вас на 7-й блок з циклу Школи когнітивних порушень "Синаптичний сплеск", який присвячений проблемі епілепсії.

📌 Вебінар відбудеться 19 червня 2023 року о 16:00. 

⭐️ Професор Орос Михайло Михайлович, провідний експерт в галузі неврології та нейронауки, проведе сьомий, фінальний вебінар на тему "Епілепсія та когнітивні зміни особистості". Під час цього блоку ви дізнаєтеся про вплив епілепсії на особистість та якість життя людей, що стикаються з цим захворюванням.

Загалом в рамках циклу онлайн-вебінарів проведено вже шість блоків навчання, які дозволяють розширити свої знання та практичні навички в області неврології.

За кожен вебінар лікар-учасник отримує сертифікат на 10 балів БПР відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446. Для отримання сертифікату потрібно пройти коротке тестування в кінці заходу.

Окрім того, буде можливість поспілкуватися з професором та поставити йому запитання. Професор Орос на клінічних випадках буде розкривати тему та надавати практичні поради.

💙💛 Участь безоплатна, проте кількість глядачів обмежена (1000 учасників). 

Не пропустіть цю унікальну можливість покращити свої знання та навички у сфері когнітивних порушень.

Зареєструйтесь на вебінар з циклу "Синаптичний сплеск" вже сьогодні! 🔥

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Зверніть увагу! Щоб отримати сертифікат, під час реєстрації (в т.ч. по швидкій реєстрації) слід обов’язково вказувати Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою!

* Трансляція відбуватиметься через платформу Zoom. Для зручного перегляду онлайн-вебінару Ви можете встановити на свій гаджет програму Zoom (це дасть можливість задавати питання спікеру через чат або мікрофон) або дивитися трансляцію через браузер. 

Умови отримання сертифікату❗ 

  1. Для отримання сертифіката учасника необхідно обов’язково зареєструватися і перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються у день заходу. 
  2. Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446. 
  3. Посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓ 

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії! 

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍