15 жовтня - Фарм-Фундація №6 - онлайн-конференція для фармацевтів (відеозапис)

У вівторок, 15 жовтня, відбудеться онлайн-конференція для фармацевтів Фарм-Фундація №6. Вона буде присвячена темі "Епідемічні виклики сезону. Фармопіка при захворюваннях дихальних шляхів".

Фарм-Фундація - це унікальний простір для фармацевтів, де провідні лікарі України говорять "Просто про Складне" та діляться своїм досвідом з фармацевтичною спільнотою.

В умовах постійної загрози нових епідемічних сплесків,✴️ зокрема грипу, ГРВІ та нових штамів COVID-19, проблема ефективної фармацевтичної опіки при респіраторних захворюваннях набуває особливої актуальності. Світ продовжує жити у час постпандемії, де уроки минулого не мають бути забутими.

☝️ Питання нових можливих пандемій - це не просто обговорення, це виклик, і кожен з нас має бути готовим до нього. У таких умовах роль фармацевтів стає ключовою для забезпечення належного рівня охорони здоров’я.

Постійна зміна штамів вірусів створює додаткові труднощі та потребує постійної актуалізації методів лікування та профілактики:

  • ⏩ Що очікувати в поведінці нових вірусів⁉️
  • ⏩ Чим небезпечний новий штам вірусу Omicron - FLiRT⁉️
  • ⏩ Яких загроз варто остерігатись в сезон респіраторних інфекцій ⁉️

 Реєструйся, бери участь у заході та дізнавайся більше про:

  • 📍 Особливості нового епідемічного сезону.
  • 📍 Протоколи лікування захворювань дихальних шляхів.
  • 📍 Нові фармацевтичні рекомендації щодо профілактики та боротьби з сезонними інфекціями.
  • 📍 Нові підходи до роботи з пацієнтами з хронічними захворюваннями дихальних шляхів.

Не пропустіть можливість підготуватися та набути сучасних нових знань для ефективної фармопіки в новому епідемічному сезоні.

💻 Онлайн-формат (YouTube-трансляція)

🕛 Час проведення: з 12:00 до 14:30

💰 Участь безоплатна! 

🎁 Серед учасників розігруватимемо призи.

Реєстрація

ПРОГРАМА

12:00 - 12:10 - Вступ

12:10 - 12:30 - Особливості епідемічного сезону. Роль регідратації при вірусних інфекціях

  • Голубовська Ольга Анатоліївна, д.м.н., професор, Заслужений лікар України, завідувач кафедри інфекційних хвороб НМУ ім. О.О. Богомольця, президент Громадської організації "Всеукраїнська асоціація інфекціоністів"

12:30 - 12:50 - Гострий середній отит: ключові кроки профілактики для дітей та дорослих

  • Терещенко Жанна Анатоліївна, к.м.н., доцент кафедри отоларингології НМУ ім. О.О. Богомольця, лікар отоларинголог

12:50 - 13:10 - Особливості мукоактивної терапії: що треба знати сьогодні?

  • Беш Леся Василівна, д.м.н., професорка, завідувачка кафедри педіатрії №2 ЛНМУ ім. Д. Галицького, завідувачка Львівського міського дитячого алергоцентру

13:10 - 13:30 - Бар'єрна функція респіраторного епітелію при ГРІ у пацієнтів з атопією

  • Уманець Тетяна Рудольфівна, д.м.н., професорка, президентка АДАУ, експертка МОЗ України, головна наукова співробітниця відділення захворювань органів дихання та респіраторних алергозів у дітей ДУ "Інститут педіатрії, акушерства та гінекології ім. академіка О.М. Лук'янової НАМН України"

13:30 - 13:50 – Сучасні підходи до лікування респіраторних захворювань: місце антисептиків в етіотропному лікуванні

  • Вільцанюк Оксана Олександрівна, д.м.н., доцентка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, членкиня Асоціації лікарів Поділля, Асоціації первинної та антиейджинг медицини, European Respiratory Society, Ukraine Country National Delegate в ERS

13:50 - 14:30 - Розіграш призів

Переглянути або завантажити програму в PDF


З нетерпінням чекаємо зустрічі 💙💛

Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00) 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!