12 вересня пройде Школа епідуральної пункції з майстер-класом для всіх анестезіологів Житомирщини

📢 У четвер, 12 вересня, в місті Житомир для лікарів анестезіологів Житомирської області пройде Школа епідуральної пункції з майстер-класом, співорганізатором якої виступив провайдер БПР – платформа "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії".

Мета заходу:

  • Підвищити професійну підготовку лікарів
  • Навчитися пункції та катетеризації епідурального простору
  • Навчитися правильно підбирати препарат для епідуральної анестезії/аналгезії
  • Навчитися розраховувати дозування місцевих анестетиків

Доповідачі:

  • 🎓 Ткаченко Руслан Опанасович – доктор медичних наук, професор, головний спеціаліст з питань акушерської реанімації Головного управління оперативного забезпечення (ГУОЗ) (м. Київ, Україна)
  • 🎓 Титаренко Наталія Василівна – кандидат медичних наук, головний спеціаліст "Акушерська реанімація" ДОЗ Вінницької ОДА (м. Вінниця, Україна)

📆 Дата проведення: 12.09.24 р. (четвер)

🕔 Початок о 12:00, кінець о 19:00

Тривалість: 7 годин

📍 Адреса: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 10

🔥 Офлайн-формат 

📜 Сертифікат 10 балів БПР *

💰 Участь безоплатна!

З нетерпінням чекаємо зустрічі 💙💛

* Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446.

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!