3 березня 2021

Телеміст "Вагітність і пологи високого ризику. Як уникнути перинатальних втрат"

Online


Реєструйся зараз

До кінця реєстрації залишається

днів
годин
хвилин
секунд
Участь у телемості "Вагітність і пологи високого ризику. Як уникнути перинатальних втрат" БЕЗКОШТОВНА.
Час початку: 11:00 - Київ, 13.00 - Тбілісі і Баку, 14:00 - Душанбе і Ташкента, 15:00 - Бішкек.
Запрошуємо 03.03.21 на телеміст "Вагітність і пологи високого ризику. Як уникнути перинатальних втрат"
ТОП-3 доповіді з акушерської секції Міжнародного конгресу з інфузійної терапії 2020
Відеозапис телемосту «Менеджмент інсульту: що нового?»